Vår process

Det här är några av anledningarna till att Astha IT hoppar framåt.

Snabb fakta

13

År i affärer

100+

Begåvade proffs

50+

Globala kunder

5M+

Kodrader

600+

Framgångsrika projekt

Otaliga

Glada användare

Vår process är inriktad på
din framgång

Agila metoder

Astha IT-manifestet gör att vår mjukvaruutvecklingsprocess kan vara iterativ, samarbetsvillig och lyhörd, så vårt team kan minska ineffektivitet och bygga produkter så snabbt som möjligt.

Åtagande om efterlevnad

Vårt team följer strikt nationella och internationella lagar och säkerställer att endast säker kod används i dina programapplikationer.
Z

Kodkvalitet

Astha IT-team utför en kodanalys och kontinuerlig kodkvalitetsinspektion för att minska den tekniska skulden och mildra eventuella risker.

Dedikerade team

Våra team har en do-or-die-mentalitet och ett framåtblickande tillvägagångssätt för att bygga en lösning som hjälper dig att trivas i framtiden.

Kartlägga din digitala framtid

De mest lovande teknikerna utgör ryggraden i dagens innovation. För oss betyder det att vi ställer djärva utvecklingsmål som blir ännu djärvare.

Branscher

FinTech
EdTech
HR-Tech
Real Estate
handel
Telecom
Non-Profits
Retail
regering

Technologies

Big Data
AI/ML
IoT
Business Intelligence
Blockchain
AR/VR
Cloud
Middleware
System i realtid

Dedikerade team
som tillväxtmotor

IoT, AI, blockchain och andra nya tekniker har gjort vår verktygslåda ännu bättre. I över 20 industrier levererar vi ledande applikationer för nystartade företag och storskaliga företag. Dela bara din idé med oss ​​så visar vi dig korten.

Att slå ihop det bästa

Astha IT-teamet jonglerar bibliotek, ramar, språk och framväxande tekniker – allt medan de går en tunn linje mellan beprövade och innovativa programutvecklingsmetoder.

Branschens nästa toppmodell

Beroende på dina projektkrav anlitar vi ett dedikerat team för att uppfylla dina specifika mål. Vårt team prioriterar framgångsrikt arbetsbelastningen för att klara de kortaste tidsfristerna.
i

Spela enligt reglerna

Användarupplevelse, tillgänglighet, säkerhet, regelefterlevnad och datafrågor – alla dessa spelar roll i hur våra lösningar utformas och utförs. Vi skapar applikationer som passar perfekt för dig och din domän.

Vinnar dev talangskriget

Vår styrka ligger i våra teammedlemmar. Det finns ingen enskild typ av person vi anställer på Astha IT: vänster- och höger-brainiacs, från alla olika intressen och bakgrunder, förenade av en passion för att leverera felfria produkter.

Förlovningsmodeller

Vi analyserar djupt dina affärsbehov och konsulterar den optimala engagemangsmodellen för ditt programvaruprojekt.